Gemeente Leusden

Leusden

Werken bij Gemeente Leusden

De gemeente Leusden bestaat uit de drie dorpskernen Leusden, Stoutenburg en Achterveld. Dorpen waar het fijn is om te zijn. Waar je met plezier woont, werkt en recreëert. Waar je geniet van de verschillende, prachtige landschappen. Waar altijd wel wat te doen is. Daar zetten vele betrokken inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en de gemeente zich graag dagelijks voor in. Is de gemeente Leusden ook een interessante werkgever voor jou?

Werken als team

Je kunt bij 350 gemeenten in Nederland werken, maar bij ons weet je zeker dat je werkt in een open organisatie door de korte lijnen en informele werksfeer. Wij geloven namelijk dat het gaat om snelle verbindingen waarin je professionele kennis deelt en elkaar aanvult. Deze manier van werken is ook nodig om goede aansluiting te hebben met de Leusdense samenleving die ook voortdurend verandert.

We ontwikkelen ons steeds meer naar een netwerkorganisatie. Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken we als team om met elkaar de beste niet-gebureaucratiseerde dienstverlening te leveren. Dat betekent soms dat je moet durven loslaten, of juist lef moet hebben om buiten de gebaande paden te treden. Dat kan best spannend zijn en lukt ons ook nog niet altijd perfect. Dat geeft niet, daarvoor zijn we een lerende organisatie. Misschien wel samen met jou?

Regisseur van je eigen werk

Ben jij iemand die denkt in oplossingen? Beschik je over een flexibele instelling, een open blik en ben je goed in het samenbrengen van mensen en ideeën? Kijk dan zeker eens bij onze vacatures. Bij onze gemeente werken 170 medewerkers. Je bent regisseur van je eigen werk en daarbij horen flexibele werktijden. Ons prachtige, duurzame en moderne kantoor noemen we het Huis van Leusden. We willen graag dat het een plek is dat mensen en ideeën samenbrengt. Overigens zijn we niet de enige bewoners. Het is ook een huis voor maatschappelijke organisaties en er wonen mensen boven het kantoor die extra zorg nodig hebben. We hopen dat ook jij je er snel thuis voelt.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Leusden?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Leusden ( 14033 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Leusden
Leusden 28 - 36 uur 3167 - 4537 Nog 30 dagen
Gemeente Leusden
Leusden 36 uur 4020 - 5725 Nog 27 dagen
Gemeente Leusden
Leusden 36 uur 2295 - 3612 Nog 18 dagen
Gemeente Leusden
Leusden 32 - 36 uur 4052 - 4052 Nog 9 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Leusden per e-mail

Gemeente Leusden

't Erf 1
3831 NA Leusden
14033